Investeren = bezuinigen

Investeren = bezuinigen

Bezuinigen door te investeren lijkt onlogisch, maar een systeem dat volledig op uw behoefte en verwachting inspeelt, bespaart tijd en geld.

Een voorbeeld:
Wanneer een huurwoning opgeleverd wordt, gaat de opzichter door de woning met formulieren die met de hand worden ingevuld en een camera voor de nodige foto’s. De formulieren worden vervolgens handmatig verwerkt in een systeem, tezamen met de foto’s voor archivering gescand en met interne post verspreid aan de afdelingen verhuur en onderhoud om de woning te publiceren voor verhuur en de onderhoudsopdrachten te registreren en uit te voeren.

Met de Woning Opname App kunt u de hele oplevering via uw I-pad of tablet invoeren, inclusief foto’s. De gegevens worden bij verbinding direct in het systeem verwerkt en doorgegeven. Ook uw eindopname en sleuteloverdracht worden uitgevoerd met deze app. Gegevens worden zo automatisch gekoppeld.
U bespaart tijd en reduceert de kans op fouten, wat uw kosten verlaagt. De overdracht van uw huurwoning naar de nieuwe bewoner verloopt bovendien gestroomlijnd.

Benieuwd hoe u kunt bezuinigen? Ik weet hoe..